Колеги имам дупка във въздуховода който излиза от въздушния филтър. Знаете ли от какво може да се е получила на мен ми изглежда като издялана с нож и проблем ли е да карам така. Бях е залепил предния път като сменях въздушния филтър но пак се е отворила.Да го сменям ли направо ако не става с лепене?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дупка във въздуховода
Collapse
X
-
Ами от която и страна на тази тръба да стои филтъра, няма как да е преди него дупката...
Ако е преди филтъра наистина няма абсолютно никакво значение, но ако е след филтъра е достатъчно като минеш през някоя зверска локва да всмукне 40-50 мл вода пре тази дупка за да стане "интересно"...
А и мръсотии могат да влизат, което пак не е куул...
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеАми от която и страна на тази тръба да стои филтъра, няма как да е преди него дупката...
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеФилтъра не се слага на нито една от двете страни. Това са въздуховодите преди филтърната кутия.
Comment
-
Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщениеТова е между филтъра и турбото ми се струва на мен.
Comment
-
Е как не е проблем бе колеги?!!!!!
Ами ако то там влезнат по-твърди частици...........какво ще се случи с турбото.........
Моят имаше същата дупка.
Точно там се намира гофрето в което е кабела за перката на радиатора, и от вибрациите се е протрило....
Аз го увих с една по-голяма алуминиева пластина и е залепих.........
Мислех да го запълня с лепило от това дето е като пластелин от 2 части........... но ме хвана страх да не се отчупи някое парче от вътрешната страна и да се повреди турбината........
Най-добре естествено здрав въздуховод....sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеЕ как не е проблем бе колеги?!!!!!
Ами ако то там влезнат по-твърди частици...........какво ще се случи с турбото.........
Моят имаше същата дупка.
Точно там се намира гофрето в което е кабела за перката на радиатора, и от вибрациите се е протрило....
Аз го увих с една по-голяма алуминиева пластина и е залепих.........
Мислех да го запълня с лепило от това дето е като пластелин от 2 части........... но ме хвана страх да не се отчупи някое парче от вътрешната страна и да се повреди турбината........
Най-добре естествено здрав въздуховод....sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp
Comment
-
Това си е пластмасарията на смукателя преди филтъра. С тази дупка даже се получава един вид защита от засмукване на вода
Виж си къде ти е опирала, за да протрие така и я залепи, ако ти се занимава.
Нищо не може да й стане на турбината._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеТова си е пластмасарията на смукателя преди филтъра. С тази дупка даже се получава един вид защита от засмукване на вода
Виж си къде ти е опирала, за да протрие така и я залепи, ако ти се занимава.
Нищо не може да й стане на турбината.sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp
Comment
Comment